Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och räkcurry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fiskgratäng! Ta gärna lite mera av vitlök och curry om du tycker om det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Salta fisken. Vik ihop filéerna om de är tunna. Om fisken är fryst tinas den lite grann och skärs sedan i bitar. Lägg den i en smord,ugnssäker form. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt curry, tomatpuré och räkor. Låt det fräsa ca 1 minut, häll sedan över grädden. Häll allt över fisken och strö över osten.
  3. Stek i övre delen av ugnen ca 20 minuter.
  4. Servera med ris, gärna blandat med ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 13 oktober 2012

    Tack för en jättegod fiskrätt. Vi hade pressad potatis till. Alla åt med god aptit. Du får en klar 5:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.