Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och räkcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar räkor, de ska helst vara färska men det går bra med frysta om det är bra kvalite på dem. Den här rätten är också en väldigt enkel rätt, och den smakade så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i mindre bitar och lägg den i en ugnsfast form. Skala och hacka vitlöken, fräs den i smöret. Tillsätt curry, tomatpuré och räkor. Låt fräsa en stund, häll över grädden. Häll allt över fisken, strö över osten och sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
  2. Servera med riset som blandats med gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.