Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och Räkgryta med smak av Asien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka citrongräset. Hacka purjolöken och chilifrukten. Hetta upp en tjockbottnad gryta och fräs purjolöken, chilin och citrongräset i rapsolja.
  2. Pressa i vitlöksklyftorna och rör ner ingefäran.
  3. Blanda ner fiskbuljongen och matlagningsgrädden. Smaka av med salt och peppar. Låt grytan puttra i ca 10 minuter.
  4. Skär torskfilén i bitar och lägg i grytan. Låt puttra ytterligare ca 5 minuter. Rör ner räkorna. Strö över gräslöken och limeskal.
  5. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.