Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och skaldjurscocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda liten cocktail som är snygg att servera i höga glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ner fisken och skaldjuren i halvcentimeter stora bitar och ställ kallt.
  2. Skär av skalet på apelsinen och grapefrukten och skär ut fileérna. Dela den i mindre bitar, pressa ur saften och blanda samman med fisken och skaldjuren.
  3. Blanchera tomaterna, det vill säga ge dem ett snabbt uppkok i lättsaltat vatten. Ta bort skin och kärnor, tärna ner den och blanda den med skaldjuren.
  4. Skär ner löken i ringar, fin hacka vitlöken och strimla koriandern. Blanda med fisken.
  5. Fin hacka chilin och pressa limen. Skala och kärna ur avokadon och skär ner den i halvcentimeter stora bitar.
  6. Låt allt stå och dra i tio minuter och smaka sen av med salt och svartpeppar.
  7. Servera i små glas med sked till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.