Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och skaldjursgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig med smak av curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fänkålen. Skiva vitlöken, Skala och skär potatisen i bitar. Skär purjolöken i ringar. Fräs alltsammans i olivolja och curry i ca 5 min i en stor gryta.
  2. Hacka och tillsätt tomaterna, vinet, spenabladen och citronskalet.
  3. Smula över buljongtärningen och tillsätt hummer fond. Späd med 1 dl vatten och koka sakta under lock 10 min.
  4. Rör i crème fraiche och tillsätt fisken skuren i tärningar. Sjud på mycket svag värme i 5 min. Smaka av. Strö över räkor och dill. Servera gärna med gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.