Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk på grönsaksbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En smakrik fiskrätt med mycket grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisen och skär den i klyftor. Dela löken i klyftor på längden. Lägg potatis- och lökklyftorna på ett ugnssäkert fat. Stek mitt i ugnen 15 minuter. Dela fisken i bitar. Ta ut fatet och lägg på fisken och tomaterna. Ringla över olja eller smör och strö över salt och krossade nötter. Sänk värmen till 175 grader och stek ytterligare 15-20 minuter. Blanda crméme fraiche, salt, pepparrot och gräslök. Strö gärna lite pepparrot och gräslök över det färdiga fskfatet. Servera såsen till. TIPS: Vill du ha lösare eller fastare sås, reglera med mer eller mindre grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.