Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk på grönsakspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En krämig rätt nästan allt i ett( potatisen saknas).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur paprikorna. Skär paprikorna och squashen i tärningar. Strimla purjolöken. Fräs grönsakerna några minuter i smör i en traktörpanna. Strö över mjöl, salt och timjan. Häll på vinägern och grädden. Dela fisken i portionsbitar och lägg ner i grönsakspytten. Salta och peppra. Låt sjuda under lock 5-8 minuter. Strö gärna över lite färsk timjan.
  2. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.