Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk på spenatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fisk och spenat går alltid bra tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och koka potpatisen. Blanda ströbröd, salt och peppar. Lägg fiskblocket i en smord ugnsfast form. Pensla med uppvispat ägg. Strö ströbrödsblandningen över fisken. Sätt in formen i ugnen ca 20 minuter. Värm spenaten i olja, krydda med salt, peppar och muskot. Lägg spenaten runt fisken och strö över dede hackade äggen och tomat tärningarna, persiljan och citronskalet över fisken. Servera med kokt potatis. ( Jag har använt hackad spenat kryddat med salt, peppar och muskot, det blev lika gott, hade ingen hel spenat hemma som det skulle vara.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.