Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk smörstekt med svamp och bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En härlig bjudrätt om det är t ex kantareller och hemlagat mos till, men lika god med champinjoner och kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp smör i stekpannan tills det blivit gyllenbrunt och tystnat. Stek fisken 2-4 minuter per sida på medelvärme. Salta och peppra. Skiva svampen och stek tillsammans med bacon och rosmarin. Servera fisken med skirat smör och bacon och svampfräset samt kokt potatis eller hemlagat potatismos som är suveränt gott till. Det finns många olika recept i MK på mos.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mia_72 1 februari 2009

    Lagade denna rätt en fredagkväll, och den var klockren! Sååå gott! Gjorde ett potatismos till med lite palsternacka i, och det passade mycket bra! Även barnen -10, 7 och 5- åt med god aptit.

  • christincarlsson 8 september 2010

    Mmmmm, så gott :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.