Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk under himelskt täcke - LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Perfekt till middagar, de som äter vanlig kost kan serveras pressad potatis som tillbehör och de som äter enligt LCHF smörslungade (ång)kokta grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden, låt sjuda några minuter. Tag av från plattan och blanda ner kräftost/räkost, dill, salt, peppar och stenbitsrom.
  2. Lägg i fisken i en smord ugnsfastform, krydda och häll såsen över. Gratinera i ugn på 180 grader i 30 minuter eller till den fått en fin färg. Sänk värmen till 120 grader täck formen vid behov. Låt stå ca 10 min.
  3. Få portioner = kortare tid
  4. Servera med smörslungade kokta grönsaker

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmormor 4 maj 2010

    Tack för ett supergott recept. Jag tog räkost det var smarrigt. Ett av de bästa fiskrecept som jag har lagat. Det kommer att göras många gånger här hemma.

  • hakma60 17 mars 2016

    Den här fiskrätten är väldigt god. Har gjort den flera gånger. Jag använder kräftost till såsen och sen garnerar jag med kräftstjärtar och dill och serverar pressad potatis till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.