Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk under kaviartäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smörad ugnsform med den hackade löken, salt och peppar. Förgrädda i ugn i ca.15 min.
  2. Blanda ihop créme fraichen med kaviaren. Smaka av tills du tycker det är lagom. Ta ut fisken ur ugnen, häll över créme fraiche blandningen och in i ugnen igen i ca.15 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanillalover 29 november 2008

    Låter mycket smarrigt!! men du vet hur knysslig din far e med kaviar...*asg' Du och jag får väl äta det en dag han jobbar :-) /M

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.