Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk under pizzatäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett fettsnålt recept som kom till via Cajsa Varg principen. "Man tager vad man haver".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200g. Smörj en ugnsfast form lägg i fisken krydda med salt o peppar. Förkoka fisken i ugnen i ca 15min.
  2. Under tiden gör man tomatsåsen. Blanda krossade tomater, honung och kryddor. Smaka av. Hacka löken.
  3. När fisken är klar tag ut och häll av lite av "buljongen" i tomatblandningen. Häll på majsen och löken över fisken. Täck sedan med tomatsåsen och sprid till slut ut den rivna osten. Grädda i ca 15min tills gratängen fått fin färg. Servera med kokt potatis eller ris, samt grönsaker.
  4. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.