Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk under täcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Detta gjorde jag ofta förr när jag inte behövde tänka på vikten. Täcket består av grädde, majonnäs och senap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tina fisken något och skär den i skivor och lägg dem i en form. Krydda. Vispa grädden och blanda ner majonnäs och senap. Bred blaningen över fisken.
  3. 200 grader ca 25 min på nedersta falsen.
  4. Servera med ris och tomatsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena 16 februari 2009

    En helt klar favorit blev den här rätten..Denna får en klar femma av oss i vår familj.. Mvh Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.