Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskarens frestelse

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela tomatkross, purjolök och dill i en smord ugnsfast form. Lägg på fisken, salta och peppra.
  2. Blanda crème fraiche och chilisås, bred detta över fisken. Strö över osten. Gratinera i ugn 175 gr i ca 30 min.
  3. Servera ris och en god sallad till

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hagelskuren 15 november 2009

    Ska ha detta till middag imorgon. Låter så lätt och gott så jag måste prova.

  • MosterA 31 januari 2011

    Detta vart jättegott!! Kunde inte låta bli att även ha i Surimi och Kräftor i lake. Men det här kommer jag att göra flera gånger. Tack för receptet! /Anne-Lie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.