Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskarens gratäng med kaviar

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

ohhh så gott sa gubben

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Lägg fileérna i en smörad eldfast form . Salta o peppra ,bred shampinjonkrämen över fiskfileérna samt strö över kaviaren. Häll på vispgrädden så det nästan täcker fisken. Strö över den rivna osten , grädda i ca 30-25 min.
  3. Servera kokt potatis och en grönsallad till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.