Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskarfruns favorit

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En varm macka med bl.a. musslor, ansjovis och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ansjovisfiléerna. Blanda dem med färskosten och persiljan. Pressa i vitlök. Späd ev blandningen med lite ansjovisspad.
  2. Låt musslorna rinna av. Lägg brödskivorna på en plåt med bakpapper. Bred ostblandningen på brödet. Fördela musslorna på smörgåsarna och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills ytan har fått fin färg, ca 10 min i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thorning 4 november 2010

    Med färskost, menar du Keso eller Kesella? Hoppas du svarar snart för jag vill gärna pröva ditt recept, tycker det låter mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.