Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskarhustruns fina skärgårdsratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Inte smalmat precis, men god.

Ingredienser

Instruktioner

Bottna en gratängform med finskuren purjolök. Lägg på fisken (djupfryst skärs i bitar). Salta och peppra. Fördela förstekta champinjoner över fisken. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll över även såsen på fisken och champinjonerna. Grädda i 200 C ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • seijariitta 9 mars 2008

    det här var också jätte gott, smakrik fisk MVH; Seija

  • Tine 5 maj 2008

    Otroligt god fisk Tack för ett fint recept Tine

  • gottgris 10 juni 2008

    det här var bara sååå gott, gratängsåsen suverän. Jag hade riven ost i också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.