En snabb, enkel och lite seg kaka utan bakpulver som är lätt att svänga ihop. Den smakar bäst samma dag. Pärlsocker och hackad eller flagad mandel är gott på. Eller varför inte pinjenötter och ett lätt puder av florsocker? Kakan kan också serveras med bär och glass.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Gjorde den i dag. Vi åt den efter maten med en kaffetår till...mmmmmmmmm den var super god. Du får full pott av mig. jag kommer att göra den kaka många gånger...
oj, glömde skriva att jag använde valnötter och pärlsocker på..
Otroligt god kaka och så lätt att baka. Tack Margit
Lätt- och snabbakad! Härlig konsistens. Jag skivade i ett äpple också... och lite kanel... Dock extremt söt. Skulle förmodligen vara godare med halva sockermängden.