Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskarhustruns soppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mums för oss som är glada i fisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken. Sjud lök, tomat och buljong i 15 minuter. Skär fisken i munsbitar och småkoka tillsammans med resten i ca 5 minuter.
  2. Tillsätt grädde och räkor - hetta upp och servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • popik 5 augusti 2008

    Låter god men ska det verkligen bara vara 0,5 liter buljong till 4 personer, låter väldigt lite.

  • frucaos 9 november 2009

    Håller med om att det låter lite, men det är så det står i receptet ... går bra att öka, men ta då mer buljongtärning också, och ev lite mer grädde.

  • LisaDahlberg 31 januari 2010

    Hej! Den här soppan är jättegod! Till 4 pers räcker det inte om man inte har den som förrätt förstås ;-) Om man vill kan man ha i 1 dl vitt vin också =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.