Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt gjorde jag när barnen var små och inte ville äta fisk. Snabb och lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken och skär den i bitar. Skär baconskivorna i bitar. Blanda alla ingredienser i en matberedare och kör till jämn smet.
  2. Forma smeten till platta biffar och stek gyllenbruna i stekpanna.
  3. Servera med en sås av crème fraiche som blandats med hackad dill, samt potatis och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Monika46 8 december 2014

    Gillade inte baconsmaken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.