Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar a´la Berit

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla och billiga fiskbiffar som hela familjen älskar. Vi äter dem med kokt potatis, vitsås och rivna morötter. Min norske man äter de som blir över som pålägg på smörgåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ströbrödet att svälla i mjölken.
  2. Finhacka löken och stek den lätt tills den blir mjuk.
  3. Mal den tinade fiskfilén i matberedare ca 30 sek. Tillsätt löken och kör några varv till.
  4. Lägg i ströbrödsblandningen och blanda ytterligare några sekunder. Tillsätt sedan ägg, salt, citronpeppar och creme fraiche och mal tills färsen är slät.
  5. Gör biffar och stek dem tills de är gyllenbruna på båda sidor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ljustom63 29 januari 2010

    Denna måste jag testa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.