Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar från Santa Fe

 
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

Ett nytt, gott sätt att göra biffar av torsk. Jalapeñopeppar och koriander är smaker som passar bra till den milda torsken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en plåt med matfett. Lägg mjölet och majsmjölet i var sin djup tallrik och äggvitan i en annan. Vispa upp äggvitan med en gaffel.
  2. Blanda potatismos, fisk, koriander, jalapeño, lökpulver, salt och svartpeppar i en skål.
  3. Gör 9 lika stora biffar av fiskblandningen och panera dem i mjölet. Se till så att de täcks ordentligt med mjöl. Doppa dem sedan i äggvitan och panera dem till sist med majsmjöl. Tryck till med fingrarna så att de täcks av majsmjöl.
  4. Lägg fiskbiffarna på plåten och låt dem vila i kylskåpet 10 minuter. Sätt ugnen på 200 grader.
  5. Ställ in biffarna i ugnen, ca 30 minuter. Vänd på dem efter 15 minuter. Lägg upp biffarna på ett fat tillsammans med salsan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.