Ett nytt, gott sätt att göra biffar av torsk. Jalapeñopeppar och koriander är smaker som passar bra till den milda torsken.
Instruktioner
- Smörj en plåt med matfett. Lägg mjölet och majsmjölet i var sin djup tallrik och äggvitan i en annan. Vispa upp äggvitan med en gaffel.
- Blanda potatismos, fisk, koriander, jalapeño, lökpulver, salt och svartpeppar i en skål.
- Gör 9 lika stora biffar av fiskblandningen och panera dem i mjölet. Se till så att de täcks ordentligt med mjöl. Doppa dem sedan i äggvitan och panera dem till sist med majsmjöl. Tryck till med fingrarna så att de täcks av majsmjöl.
- Lägg fiskbiffarna på plåten och låt dem vila i kylskåpet 10 minuter. Sätt ugnen på 200 grader.
- Ställ in biffarna i ugnen, ca 30 minuter. Vänd på dem efter 15 minuter. Lägg upp biffarna på ett fat tillsammans med salsan och servera.
Publicerat den
16 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar