Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar i tThaisås med kokos

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegoda fiskbiffar med sesampanering och en sås med thaismak. Så jättegott, har lagat den här rätten 2 gånger och kände att jag är tvungen att skynda mig att skriva upp receptet någonstans där jag inte kan förlägga det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar och ansa salladslöken. Skär bort kanterna på brödet. Mixa fisk, salladslök, ägg, formbröd, limeskal, limesaft, salt och peppar.
  2. Forma 10 - 12 biffar och panera dem i sesamfrön-
  3. Stek biffarna i olja i en teflonstekpanna ca 4 minuter per sida.
  4. Blanda kokosmjölk, röd currypasta, potatismjöl, gurkmeja, salt och sambal oelek i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning.
  5. Servera biffarna med såsen, kokt ris och wokgrönsaker.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • todiiloo 23 oktober 2009

    Har angett mått/gram för kokosmjölk som jag ombads

  • solveigviola 31 januari 2010

    Tack för ett jättegott recept som jag kommer att göra fler gånger. Jag serverade fiskbiffarna med pressad potatis och kokta ärtor. Det fungerade utmärkt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.