Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med stekt ris och persikochutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De snabblagade fiskbiffarna är en festlig vardagsrätt. Persikochutney finns i välsorterade livsmedelsbutiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.
  2. Mixa sejen med salt, peppar och ägg i en matberedare. Tillsätt grädden och mixa ihop hastigt. Forma färsen till 8 små biffar. Stek dem i 1 msk olja på medelhög temperatur cirka 5 minuter på varje sida.
  3. Stek riset i 1 msk olja tills det blir gyllenbrunt. Smaka av med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
  4. Servera fiskbiffarna med ris, gräddfil, persikochutney och en limeklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.