Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbuljong

 
Skriv ut

Till buljongen använder du fiskben eller ett fiskhuvud (utan gälar) som blev över vid rensningen. Buljongen används till goda soppor eller såser. Buljongen går utmärkt att frysa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser i en kastrull och häll på vatten så det precis täcker grönsaker och fiskben.
  2. Koka upp och skumma väl. Låt det sjuda i ca 30 minuter.
  3. Sila bort grönsakerna och fiskben. Koka ihop tills hälften återstår och du får en fin buljong att göra såser och soppor på.
  4. Lycka till! smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.