Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar i curry

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar fiskbullar. Att fiskbullarna är i currysås, gör inte saken sämre :-) Det här är jättegott, om man tycker om fiskbullar förstås.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs purjolök och curry i oljan. Häll på buljongen från den ena burken. Låt den andra burken bara rinna av. Tillsätt lätt-creme fraiche. Koka ihop i 4?5 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar. (Rör i mango chutney och fiskbullarna, koka upp) Servera till riset. Med bröd till och en frukt efter blir du riktigt mätt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Madden 16 september 2008

    Tusen tack för detta. Ska provas snarast.

  • loredana 13 oktober 2008

    Verkligen gott trodde inte det skulle bli så bra men det var gott.

  • sune43 3 juli 2013

    Jättebra recept. Kanongott. Men kära MrsC. Mango chatney kan inte uteslutas. Det är "pricken över i".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.