Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar med grönsakswok

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Förutom fiskbullar i buljong som säljs på burk kan du köpa dem neutrala och frysta eller i kylförpackning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla purjolök och paprika. Strimla rödkål. Dela babymajs och sockerärter. Strimla pepparfrukten. Blanda alltsammans med ingefära.
  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller en wok. Stek hela blandningen på relativt hög värme ca 3 min och vänd grönsakerna hela tiden. Smaksätt med fisksås och honung.
  3. Värm fiskbullarna antingen tillsammans med grönsaksblandningen eller i mikro. Serveras varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.