Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar provencale

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Vitlök, timjan och oliver sätter fart på burkbullarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken mjuk i oljan, sätt till vitlök och fräs i ytterligare några minuter. Tillsätt till tomatkross, en urkärnad strimlad paprika, smulad buljongtärning samt timjan och peppar. Koka i 5-6 minuter utan lock. Lägg i fiskbullar utan spad samt oliver. Hetta upp och smaka av.
  2. Servera med kokt ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.