Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaskens

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och fräs den mjuk på svag värme häll i champinjonerna och låt dem fräsa med blanda ner strimlad paprika och burktomater slå över vinet och tillsätt fiskbullarna låt grytan sakta puttra under lock i 10 minuter smaka av salt och peppar och lite fiskbuljong kanske behövs verkar grytan för tunnflytande redes den av med lite vetemjöl klipp färsk basilika över och servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.