Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och mättande med fiskburgare...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressing: Blanda alla ingredienser till chilidressingen och smaka av med salt och peppar.
  2. Burgaren: Fräs löken i matfettet utan att den tar färg. Låt svalna.
  3. Skär fiskfilén i bitar. Lägg i en matberedare med lök, grädde, potatismjöl, salt och kryddor och kör snabbt till en färs.
  4. Forma fyra biffar, hetta upp matfett i en stekpanna och stek på svag värme, ca 2 minuter per sida.
  5. Servera burgarna genom att varva alla ingredienser i brödet, ringla över chilidressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.