Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett recept som kan varieras i oändlighet, allt efter tycke och smak. Använd olika fisksorter och/eller olika smaksättningar, som till exempel, fetaost, kryddgrönt, chili, mm.

Ingredienser

Instruktioner

Om du använder fryst fisk, tina den och krama ur ev. vätska. Mixa fisken i mixer och tillsätt ägget, buljongen och fisksåsen, krydda. När allt är mixat tillsätt ev. smaksättning. Forma fiskfärsen till platta biffar och vänd dem i sesamfrön. Stek på medelvärme i rapsolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.