Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare av lax

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En lätt middagsrätt som dessutom är jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till såsen och ställ åt sidan. Koka hastigt upp vatten och 2 tsk salt i en kastrull stor nog för att rymma laxen. Lägg i fisken och sjud under lock i 4 minuter. Dra kastrullen från värmen och låt fisken svalna i spadet. Häll av spadet. Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Blanda i finhackad lök, ströbröd, ägg och krydda. Blanda till en ojämn smet. Forma med fuktiga händer 4 burgare och stek dem i smör på medelvärme ca 3 minuter på var sida.
  2. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 24 augusti 2009

    Full pott med poäng för dessa var supergoda och jag kommer att varva med mina egna fiskbiffar ibland :-) /kram Bappi

  • hnord 4 oktober 2009

    Jag och min man tyckte dessa var jättegoda. Bernen var lite mer tveksamma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.