Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare med kapris- och rödbetsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga fiskburgare med god dillsmak som serveras med härlig rödbetskräm och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Tina fiskfilén, skär fisken i bitar och pressa ut vätskan. Skala och grovriv rödbetorna. Blanda med matyoghurten, kapris, riven pepparrot och honung. Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
  2. Skala och finhacka löken, fräs den mjuk i 1 msk smör utan att den tar färg. Låt svalna. Mixa lök, fisk, crème fraiche, potatismjöl och dill till en slät färs i matberedare. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm vitpeppar. Forma till 4 burgare. Stek dem i 2 msk smör ca 3 minuter per sida.
  3. Servera fiskburgarna med potatis, rödbetskräm och saltgurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.