Saftiga fiskburgare med god dillsmak som serveras med härlig rödbetskräm och potatis.
Instruktioner
- Koka potatisen. Tina fiskfilén, skär fisken i bitar och pressa ut vätskan. Skala och grovriv rödbetorna. Blanda med matyoghurten, kapris, riven pepparrot och honung.
Smaka av med 2 krm salt och 1 krm peppar.
- Skala och finhacka löken, fräs den mjuk i 1 msk smör utan att den tar färg. Låt svalna.
Mixa lök, fisk, crème fraiche, potatismjöl och dill till en slät färs i matberedare. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm vitpeppar.
Forma till 4 burgare. Stek dem i 2 msk smör ca 3 minuter per sida.
- Servera fiskburgarna med potatis, rödbetskräm och saltgurka.
Publicerat den
21 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar