Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare med smögenröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med smögenröran: Skala och hacka räkorna. Rör ihop crème fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar.
  2. Salta fisken. Stek den i smör och rapsolja 3–4 min på varje sida.
  3. Dela bröden och rosta snittytan i en torr varm stekpanna.
  4. Lägg ihop dem med sallad, fisk och smögenröran.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frasse 3 oktober 2010

    Så SUPER gott,speciellt såsen! Kommer göras fler gånger här hemma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.