Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare På Mitt Sätt

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Eget komponerat recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka fisken i matberedare, blanda med lök, ägg & mjöl. Smaksätt med kryddor.
  2. Forma färsen till biffar/burgare & vänd i ströbröd blandat med citronpeppar. Stek tills lagom färg uppnåtts på båda sidorna. (Jag la sen in mina i ugnen så dom fick bli färdiga där, annars hade dom nog blivit brända)
  3. Servera i fullkornsbröd med dressing, salladsblad, tomat, gurka, ev lök, ev senap & dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.