Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskelkott

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Roligt barnsligt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka den i cirka 25 minuter. Sätt in fiskpinnarna i ugnen enligt anvisningar på paketet.
  2. Mosa potatisen med en stamp eller med en gaffel och blanda i smör och mjölk. Smaka av med salt och peppar. Lägg en upp- och nedvänd låg skål eller form på ett stort uppläggningsfat. Täck den med ett tjockt lager av potatismos. Gör en liten nos i ena kanten.
  3. Dela fiskpinnarna i halvor. Stick ned dem i fiskelkottens” rygg. Dela två svarta oliver och använd två delar till ögon och en till nos.
  4. Dekorera med grönsakerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.