Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfärs med kall gräslökssås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Smaklig spis, och försök gärna hitta ekologiska alternativ :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i matberedarskålen med kniven monterad. Salta och kör samman till en smidig färs. Tillsätt någon nypa vitpeppar, minifraichen, ägg, dill och fond. Kör tills allt blandats väl.
  2. Lägg fiskfärsen i en liten smod ugnssäker form och släta till ytan med en kniv. Grädda i mitten av ugnen 175 grader, c:a 20 minuter.
  3. Blanda minifraiche, majonäs, gräslök, salt och peppar till en sås. Servera fiskfärsen med sås, kot potatis och t ex morot, broccoli och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.