Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfärsbiffar med senapsgräddfil (dagisrecept)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är ett recept som vi lagade på dagis men det är ursprungligen hämtat från ICA på nätet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den djupfrysta fisken. Skär den i mindre bitar och lägg dem i matberedare. Mixa fisken med salt, cayennepeppar, potatismjöl, ägg och mjölk. Forma smeten till biffar och stek dem på medelvärme i matfett i en stekpanna, ca 4 minuter per sida.
  2. Gör såsen genom att blanda gräddfil, de båda senapssorterna, salt och dragon. Servera fiskfärsbiffarna med såsen, kokt potatis och broccoli.
  3. Ett bra tips är att blanda ned hackad gräslök i fiskfärsen. Det ger en mild löksmak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.