Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med fräscha tillbehör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig fiskfilé med doftande fräscha tillbehör som minitomater, svamp, hackad basilika och rucola.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda fiskfilén med salt och peppar. Dela en ask minitomater på mitten och fräs dem i lite rapsolja tills de börjar vattna sig. Lägg i vitlöksklyftorna i tunna skivor och färsk svamp och låt fräsa några minuter. Lägg i rivet citronskal, de hackade basilikabladen och rucolasalladen. Smaka av med lite salt och peppar. Stek fisken i lite olja tills den får fin färg på ena sidan. Vänd och efterstek på avstängd platta i 2-3 minuter. Servera fisken med "tomatsåsen" och kokt potatis eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.