Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med räksås och lagrad ost á la LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud fisken i saltat vatten cirka 10 minuter. Smält smöret och rör ner Philadelphiaosten. Blanda ordentligt, späd med grädde. Sjud såsen ca 5 minuter under omrörning.
  2. Ta kastrullen från plattan, rör ner osten. Salta och peppra. Skala räkorna och blanda ner dem i såsen. Servera fisk med såsen och hackad persilja, kokt broccoli och lime- eller citronklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • suja11 27 augusti 2009

    Jättegod rätt som är lätt att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.