Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med Sweet Chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God, men stark fiskrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfilén på en ugnsfast form. Salta. Smält smöret i en kastrull och rör ner finhackad vitlök, persilja, citron, honung och sambal oelek. Ställ in i mitten av ugnen och stek 20-25 minuter, tills fisken är vit och inte längre genomskinlig. Servera med nykokt ris, gärna jasmin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.