Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med tomattopp

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Skiva svampen, strimla purjolöken och fräs i lite smör.
  2. Dela tomaterna och blanda dem samt persiljan med fräset. Fördela på fisken och baka i ugn ca 15 minuter. Tiden beror på hur tjocka filéerna är.
  3. Servera med potatis, ärtor och en klick gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.