Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med vinsås och juliennegrönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Julienne betyder att grönsakerna är skurna i smala stavar. Det ser vackert ut, men kan vara lite tidskrävande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i 3 cm stora kuber och strö över salt.
  2. Skölj och strimla purjolök. Skala morötterna och skär i tunna stavar. Fräs morötterna i olja i traktörpanna ca 3 minuter. Lägg i purjolöken och fräs ytterligare 2 minuter. Ställ åt sidan.
  3. Sås: Vispa ihop ingredienserna i en traktörpanna och koka upp den.
  4. Lägg i fisken och låt den koka sakta under lock ca 5 minuter tills fisken är färdig. Häll i grönsakerna och strö över kaprisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.