Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé Thailand

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Viktväktar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna och marinera fisken 30 minuter i citron, soja och salt. Stek den lätt i oljan och flytta över på tallrik, håll den varm.
  2. Fräs upp strimlad purjo och tärnad paprika i samma panna. Tillsätt redning, ketchup, buljong och curry, koka ett par minuter.
  3. Blanda i ananas i bitar. Häll varm sås över varm fisk och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Haw 8 mars 2009

    Detta var supergott! Gjorde med 400g fisk men bara en paprika och ca. 2 dm purjolök. Kändes mycket om jag skulle tredubbla receptet nästan. Serverade med ris till och det blev mycket mat över trots att vi var två vuxna och ett barn som åt. Klart testbart!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.