Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt, man kan byta ut spenaten mot tex ärter eller små morötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 200º
  2. Krama vattnet ur spenaten och fräs den med lite smör, salt och peppar så all vätska försvinner. Lägg spenaten i en ugnssäker form. Lägg ut fiskfiléerna på en skärbräda och dela dem eventuellt på längden. Salta. Rulla ihop dem med den köttiga sidan utåt och lägg dem på spenaten.
  3. Gör i ordning hollandaisesåsen enligt anvisningen på förpackningen, låt svalna och blanda med äggulor, ost och hälften av räkorna. Bred såsen över fisken.
  4. Koka och blanda till gratängmoset och spritsa det runt kanten. Hit går bra att förbereda. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter. Täck med folie om potatismoset blir för brunt. Strö över resten av räkorna och garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.