Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng Fiskgratäng
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En klassisk fiskgratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Blanda 1 hackad gul lök och kräftost med 2 dl creme fraiche. Lägg fisken i en smord ugnssäkerform, krydda med citronpeppar och bre över röran. Strö 1 dl riven ost över.
  2. Gratinera i ugn i 200 grader ca: 20 minuter. Servera till kokt potatis och gröna kokta ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Vxlhaxan 29 januari 2009

    Gjorde denna gratäng igår fast med skagenosten, mm den va god..Blir fem stjärnor från mig...

  • Susette 10 februari 2009

    Gjorde din fiskgratäng idag. Jättegod!!!!! Enkel och god!!Jag kommer att göra den många gånger till!!!! Tack för receptet!!!

  • jordglob02 24 september 2009

    Vi gjorde med räkost istället och tillsatte också dill. Vart supergott!!! En klar 5:a från hela familjen!

  • mammis 11 februari 2010

    Supergod Spritsade moser runt fisken och hade ärtor till

  • mssalmonella 12 augusti 2010

    Den här gratängen får en klar 5. Vi äter aldrig fisk här hemma, men sedan jag hittade detta receptet så återkommer det ofta. Spritsar mos runt fisken och varierar med olika ostar varje gång! Kan rekommendera Hummer & krabbost & rödlök!

  • Clis 27 januari 2011

    Första fiskreceptet jag nånsin provat, och jag äälskar det! Det var ju så jätte gott! Till och med kräsna 4 åringen åt bra! :) Så, tack! 5:a från oss med!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.