Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smal och god fiskgratäng som även tonåringarna gillade!

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken och skär den i ca 2 cm bitar. Koka upp créme fraiche, vatten och buljongtärning. Låt småkoka tills buljongen har löst sig, blanda i kaviarn. Häll ca 1/3 del av såsen i en ugnsäker form, lägg i fisken och häll över resten av såsen. Srö över osten och gratinera i ugn, 200 grader, tills fisken är klar. Servera med ris eller potatis och en blandad grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lisa80 14 april 2009

    Enkel, snabb & god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.