Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda creme fraiche med räkosten. Smakätt med dill,salt och citronpeppar efter eget behag. Bred ut smeten på fiskblocket. Gratinera i ugn på 200 grader ca 20-30 min Beroende på om fisken är tinad eller fryst! Bästa är att den är lite tinad tycker jag. Kan oxå toppas med räkor.
  2. Servera med ris och en god grönsallad! Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.