Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng a la Bohus

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spenat och fisk smakar bra ihop. Här gratinerad med en fluffig sufflésås gjord på färdig hollandaisessås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Tina spenaten och fördela den i en lätt smord ugnssäker form. Lägg på fiskfiléerna. Salta och krydda.
  3. Tina såsen och blanda i osten. Fördela såsen över fisken.
  4. Gratinera i ugn, 225 grader, ca 15 minuter.
  5. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lubelu 2 december 2010

    Den här rätten var jättegod och lätt att göra. Jag gjorde min egen hollandaisesås vilket troligen påverkade smaken till det bättre och det var heller inga svårigheter. Jag rekommenderar dig att prova!

  • MrsC 2 december 2010

    Tycker du den är värd några stjärnor? Hälsningar Pia :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.