Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng a`la Kajsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jätte enkel och god vardags gratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en smord ugnsform. Salta och peppra. Blanda cremefraich ,grädde, dill,chilisås och räkor. Slå över blandningen över fisken och toppa med riven ost.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 28 september 2010

    Riktig god smak på detta. Rörde i lite mjöl för såsen blev lite lös tyckte jag. Vi åt potatismos och rivna morötter till. Fisken gräddade jag i 200 gr. i 30 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.